Bonjour!

SORRY, REQUEST IS BEING CLOSED NOW.

PLEASE STAY ON YOUR QUEUE

Hi and welcome,

Let me introduce myself, first. My name is Azura. 19 years old and live in Indonesia. As I create this blog graphic request, I will take any request from inside and outside Indonesia. My English is not flawless, so please understand πŸ˜€

I’m taking request for posters, banners, signature, and icons. Dark and blending poster is my expertise, but you can ask me to make happy and cheery poster, too. I’m not good at making icons,Β  despite good at composing bright color.Β  If you interested in requesting a poster, please fill in this form:

Title:
Quotes:
Author:
Email:
Twitter ID / Facebook: (choose between two)
Pairings / Casts:
Mood (Genre): [happy, gloomy, dark, mellow, etc.]
Synopsis:
Extra: [describe your suitable poster, setting, and theme]

But, if you want to request banner or signature, please fill in this form:

Email:
Twitter ID:
Feature on your signature or banner:
Size:

AND THE NEW FEATURE!

I had an experiment on making twitter background lately, but I just make this one for pairings/characters. Please fill in the form if you interested in requesting some:

Email:
Twitter ID:
The pairings/characters:
Basic Color:
Feature on your Twitter background:
Text or quotes: (if necessary)

Send the form via email to azuracaelestis@outlook.com or you can contact me via twitter (@frostbitiggy). Before that check ‘on the list‘ page first, to know whether I capable in doing your request. Remember, I only take two stuffs every week. The finished graphics will be sent via email, except for the icons set, I’ll post them on my LJ page and give you the link.

The other things that you should pay attention are the rules:
1. Fill up the form correctly. Provide what is asked.
2. Send the form via email because I will ignore your request if you post it on comment bar.
2. I have the right to change the image if it’s not suitable on the poster and poster theme.
3. Credit the me and my site.
4. Be patient, I also have my own lives.
5. If you wish to cancel the request, do email me, ASAP.
6. Use the poster that I did for you!

Sincerely,
Azura

Advertisements

54 responses to “Bonjour!

  1. wuah aku baru nemu blog ini pas di mention! XDD
    posternyaaaaaa~ ngiri saya ngiri !! >< baguuussssss banget !!!!!! XDDDDDDDD
    kapan-kapan req poster ah… hahahahaha
    oh ya lupa, annyeong new reader dwi imnida 13 y.o …
    sepertinay aku harus manggil chingu dengan sebutan eonnie, betul gak?

    • hahaha~ iyah, dakyu lagi membutuhkan visitor sih.
      maklum sebelumnya saia aktif bukan di WP, jadi kurang mengenal para author yang malang melintang di tempat ini.
      sankyuu yah, dek (saia boleh panggil adek pan?)
      wah, gak segitunya juga kok.
      saia begini-begini amatiran, baru memutuskan buat menempuh pendidikan formal dalam bidang desain.
      annyeong juga.
      azura imnida.
      hahah~ boleh panggil unnie kok.

      • hohohohoho emang sebelumnya ‘berkelana’ (?) di web apa eonn? blogspot?
        boleh kok eonn.. aku udah terbiasa dipanggil adik atau gak saeng ! XD *nasib masih bocah TT__TT*
        ha? amatiran? pro kali eonnie !! profesional banget malah ! XD

      • saia aktif di LJ sebelumnya, tapi saia aktif ngeblog di blogspot juga kok. Hehehe~
        ok deh.. eh, sama atuh, saia sih sebenernya suka manggil adek ke adek-adek saia yang laen (ya iya lah)
        jah, beneran kok, saia masih amatiran.
        kadang masih suka milih” foto buat diedit, kalo yg pro pan seharusnya foto apapun bisa dia edit gitu.

    • wuah, arum~
      annyeonghasseo πŸ˜€
      welcome hehehe~ sankyuuu yah, tentu boleh dongs.
      tapi jangan lupa dibaca dulu regulation-nya, soal saia gak bisa nerima rikues ngedadak sekarang.

  2. Zuraaaaaaaaaaa…
    Aku datangggggggggggggg ^^

    Ini keren banget loh Zura blognya..
    khusus poster gitu ya.. aku kan selalu suka sama poster2 kekekeke..
    terutama yang tema dark kekeke

    • moshi-moshi, storm-san πŸ˜€
      sankyuuu yah udah mampir-mampir hahaha
      eh, sama dongs.
      speciality saia pan di dark and angst poster, kalo happy sih kemampuannya standar LOL

  3. eonnie req yah ><

    Title: Bad forget! (Special key birthday)
    Quotes: we forget your birthday! it is very bad forget!!
    Author: Deskyukey
    Email: kusumaningrumdwi98@gmail.com
    Twitter ID: @dwikusumaa
    Pairings / Casts: Key-Nicole / SHINee, Key-Nicole. (Key ama anak SHINee dipisahin)
    Mood (Genre): HAPPY!
    Extra: mukanya key sebel gituu~ terus kalo mukanya member SHINee (jong-onew-minho-taem) sama Nicole ceria gitu.. terus tambahin pernak-pernik ultah. terserah eonnie deh yang penting temanya ultah ^^

    ehm.. utnuk fotonya aku cari dulu yah ^^

  4. Zura channnnnnnn…
    Aku datanggg… (lagi) hehe..

    Itu, request poster masih dibuka tak?
    Aku mau request soalnya kekeke..

    Oh iya, sms dong ke no.aku..
    Gara-gara ganti ponsel, jadi semua nomor hilang semua..
    Hehe..makasih Zura.. =]

  5. annyeong onnie, bru nemu blog ini dan tertarik bgt sm posternya yg unyu aku mw req ya onnie

    Title: Into Your World
    Quotes: I changed my live for you
    Author: Little Fairy
    Email: parksunhye@ymail.cm
    Twitter ID: @_devi496
    Pairings / Casts: Byn aekhyun , YoU
    Mood (Genre): mellow
    Extra: errr gambar cewenya kalo bisa lagi duduk di bawah pohon dengan muka merana
    itu aja , maaf klo ngerepotin πŸ˜€

  6. Pingback: Gallery 06 | Pandemonium

  7. Sebelumnya mau tanya, kalo req posternya lagi dibuka gak Unn, soalnya liat di on the list lagi ditutup ya?
    mungkin kalo udh dibuka saya bakalan req poster ^^

    arigatou sebelumnya *bow

    -jonghoshinoxxxsai-

  8. eyyy kak Azuraaa halooo! lagi blogwalking, akhirnya aku nemu blog kak Azura xD masih inget aku? kayaknya engga ya….aku Al IFK kak πŸ˜€ dan ini serius dibuka? kalau dibuka aku mau request nih hehe πŸ˜† abisnya aku naksir bangett sama poster yang kece di ff zuky ituu hahaha XD

    • Halo juga, Al. Terima kasih ya sudah mampir kemari hehehe. Masih dibuka kok, tapi harus antre sedikit sih, maaf tenaga kerjanya cuma satu sih. Jadi ngerjain rikuesannya amat sangat lamban hehehe. Rikuesanmu sudah saya pindahkan ke laman “on the list” πŸ˜€ harap ditunggu ya posternya.

  9. Halo Azura… salam kenal… aku Wirfania
    aku baru nemu blog ini dan langsung suka dengan hasil karya-karya kamu…
    kereeen…
    Kapan-kapan bolehkah aku Request poster FF disini?
    Aku bener-bener suka banget dengan hasil editannya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s